TEELT – Job 4Everybody is gespecialiseerd in het uitzenden van goed en gemotiveerd personeel in de tuin- en glastuinbouw. Als het gaat om medewerkers voor seizoensgebonden werkzaamheden of personeel voor een langere periode, Job 4Everybody kan zorgen voor geschikt personeel.  We beschikken over een groot aantal mensen die per direct ingezet kunnen worden voor diverse werkzaamheden.

ORDER PICKING – Een orderpicker assisteert bij de ontvangst van goederen, de opslag van goederen en het verzamelen van orders.  Heeft u niet altijd hetzelfde aantal medewerkers nodig voor orderpicking? Wij zorgen dat u altijd het juiste aantal medewerkers op de juiste plek op de werkvloer hebt. U bent altijd verzekerd van ervaren orderpickers. Desgewenst beschikken wij ook over orderpickers met een heftruckcertificaat.

MONTAGE – Voor verschillende montagewerkzaamheden kan Job 4Everybody de juiste medewerkers verzorgen. We beschikken over een ruim aantal ervaren medewerkers in de montagesector.

TECHNIEK – Job 4Everybody zoekt graag naar gemotiveerd en flexibel technisch personeel voor uw bedrijf. Heeft u een specialist nodig voor een kort project of juist voor een langere periode? Wij zorgen ervoor dat u snel kunt beschikken over echte vakmensen. U vraagt, wij zoeken!

PRODUCTIE – Job 4Everybody optimaliseert graag uw productieproces. Want met de juiste medewerkers op de juiste plaats bent u verzekerd van succes op de werkvloer. Job 4Everybody zorgt er voor dat het goed geregeld wordt. Onze productiemedewerkers kunnen per direct ingezet worden voor diverse productiewerkzaamheden.

VERPAKKINGSINDUSTRIE –   Hebt u Inpakkers nodig om uw dagelijkse werkzaamheden te ondersteunen? Onze gedreven medewerkers nemen u uw inpak, ompak of verpak werkzaamheden graag uit handen. Job 4Everybody zorgt voor de juiste mensen voor al uw inpak werk.

SCHOONMAAK – Voor al uw schoonmaakwerkzaamheden kunnen wij betrouwbare medewerkers leveren. Of het nu gaat om interieurverzorgsters voor een paar uur in de week of om schoonmakers voor grotere projecten, Job 4Everybody zorgt, dat u altijd over de juiste medewerkers beschikt voor al u schoonmaakprojecten.

BOUW – Zoekt u deskundig personeel voor in de bouw, ook dan bent u bij Job 4Everybody aan het juiste adres! Wij kunnen op korte termijn voor u de juiste vakmensen vinden. Of het nu gaat om een metselaar, timmerman of een ervaren tegelzetter, wij regelen het voor u. Job 4Everybody beschikt over een groot aantal ervaren vakmensen die per direct beschikbaar zijn.

TRANSPORT EN LOGISTIEK –  Logistieke medewerkers van Job 4Everybody  kunnen worden ingezet  in alle branches van de handel- en transportsector. Onze mensen zijn ervaren, flexibel en beschikken over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Job 4Everybody levert door heel Nederland ervaren transportmedewerkers voor kleine of grote bedrijven in de logistieke sector.

} ) ( jQuery );